Våre Plug & Play pakker

Her finner du våre selvutviklede lydoppgraderingspakker som er skreddersydd for utvalgte biler. Alle pakkene er utviklet i bilen for å få en suveren oppgradering til en rimelig pris og uten for mye monteringsarbeid.

Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9

Hongqi EHS-9 2021->

Varenr:BRSDSPSUBEHS9
Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021-> Plug & Play pakke til Hongqi EHS-9 Hongqi EHS-9 2021->
16 193,-
-+
Nettlager: ikke på lager (3 dager)

Hongqi EHS-9 2021-> 

DSP/Forsterker og sub oppgraderingspakke.

 

 

 

Komplett oppgradering
600 Watt DSP forsterker for optimalisert oppgradering av originale bilradioer og en 650W bassforsterker. Den leveres med ferdig konfigurert Equalizer og DSP og et Plug & Play kabelsett. Denne pakken gir en komplett lydoppgradering av eksisterende høyttalersystem, samt en skjult subwoofer for å gi et nødvendig dybdeløft i denne bilen..

 

Skreddersydd
Pakken er skreddersydd til din Homngqi EHS9 og gir et godt løft i lydbildet ved å utnytte de originale høyttalerne bedre. Ved å utvide lydpakken med mer effekt så får man fram en stor endring i de dype frekvensene. Dette gir bedre klang, mer dynamikk og en fullkommen lytteopplevelse. Subwooferen sørger for å gi ekstra dybde, noe den originale bassen ikke klarer.

 

 

Hva får du
Forsterkeren vil gi mer effekt til høyttalerne i framdørene og bakdørene. Forskjellen er vesentlig og gir mye for pengene. Mer dynamikk, mer fyldighet og mer framtredende lydbilde da justeringen av DSP tar høyde for mangler i den originale stereoen.

 

Hvorfor Musway
Det finnes noen få merkevarer som kan gi tilsvarende løsning, men etter å ha bygget flere oppsett med forskjellige produkter så er det Musway vi opplever å ha gitt de beste resultatene. Utstyret holder en svært høy kvalitet både konstruksjonsmessig og lydmessig, samt har en god programvare som vi lettere kan oppnå riktig resultat med. Utstyret gir også svært mye i forhold til kostnad og har mange gode testresultater bak seg for å støtte opp under dette.

 

 

 

 

  

Montering
Vi har utviklet pakken slik at den skal være lett å montere uten å gå på kompromiss med utstyrets ytelse. Pakken skal ikke komme i konflikt med bilens garantier og den skal ikke belaste eksisterende strømkurser som ikke er dimensjonert for det.


Plug & Play kabelsett følger med og gjør at man enkelt for gjort unna de mest kompliserte koblingene på en svært enkel måte. 

 

Ferdig justert
Vi har tatt jobben med å justere Equalizeren og delefiltere i forsterkeren slik at du slipper. Dette kan fort være den største delen av jobben og for mange vil den være svært komplisert å gjennomføre. Her kan du bare koble opp og skru på lyden – alt er klart.

 

Du kan justere om du ønsker
Programvaren er gratis og om du ønsker å endre på lydoppsetett vi har laget så er det fullt mulig. Bare last ned programvaren, koble til en PC så kan du gjøre de endringene du ønsker. 

 

Etterspørsel fra bilbutikker
De fleste pakkene vi har utviklet er laget etter forespørsel og i samarbeid med våre profesjonelle kunder. Vi har vært nøye i å utvikle pakkene etter billeverandørenes retningslinjer slik at du skal føle deg trygg på å sette inn våre løsninger.

 

Innhold

  • Musway D8V3 forsterker/DSP (ferdig konfigurert til Hongqi)
  • Ground Zero GZCSA1.650D forsterker 
  • Plug & Play kabelsett
  • Monteringsplate til forsterker
  • Monteringsanvisning

Plug & Play lydpakke til Hongqi EHS-9 2021->40012