Lydoppgraderingspakke VW E-Golf DynAudio

VW E-Golf med DynAudio

Varenr:BRSSDPVAG04
32741 32741 32741 32741
9 795,-
-+
Nettlager: 5 på lager
Butikk Trondheim: 1

Volkswagen E-Golf m/Dynaudio - DSP/Forsterker og subwoofer oppgraderingspakke.

 

Her har vi satt sammen en oppgraderings pakke fra kvalitetsleverandøren Musway med M6v3 DSP/Forsterker, subwoofer og overgang for bil.

 

Fabrikkløsningen

Standard lydpakke fra fabrikk har lite bass og leverer lite livlig musikk.

Nå kan vi levere en enkel og god løsning for å få lyden i originalanlegget til å høres vesentlig bedre ut og med skjulte produkter.  En liten DSP med innebygd forsterker som gjemmes i dashboard, en subwooferkasse som plasseres under bagasjeromsplaten og har hurtigkoblinger mot de originale kontaktene på bilen. Til denne har vi da laget en egen lydfil som legges inn ifra oss før sending for å gjøre montasjen så enkel som mulig.

 

Musway M6V3

 

Vi vil så klart anbefale å oppgradere høyttalere for de som ønsker enda bedre resultater, men vi mener at denne gir ett godt løft i lyden som kan holde til normal lytting.

 

Hva får du med i pakken:

 

Forsterker

Highend Musway M6v3 6-kanals forsterker og 8- kanals DSP. Du kan lese mer om forsterkeren her.

 

Subwoofer

Musway MR108Q 8" subwoofer i en komp. du kan lese mer om subwooferen her.

 

Plug and Play kabelsett

Pakken leveres med et kabelsett som passer med pluggen til den originale bilradioen hvor alle koblinger mot det originale bilradiosystemet dekkes. Systemet får også strøm via kabelsettet, men vi anbefaler sterkt at man legger stømkabler (følger med) til 12v batteriet for å unngå problemer.

 

Ferdig justert av oss

Vi har allerede brukt noen timer på å finne en god justering av denne og vi legger inn vår signaturfil før vi sender pakken.

Mercedes Vito W447 Facelift DSP oppgraderingspakke.


32741