Match PP86DSP Plug and Play

Universal DSP m/forsterker

Varenr:PP86DSP
Match PP86DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP86DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP86DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP86DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP86DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP86DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker Match PP86DSP Plug and Play Universal DSP m/forsterker
6 590,-
-+
Nettlager: ikke på lager (19 dager)
Gjør deg klar for en perfekt lydopplevelse. MATCH - Smart Plug & Play forsterker med datastyrte individuelle DSP lydprofiler for bilen din!

Med sitt enorme utvalg av funksjoner, når det kommer til følsomhet, innleder det også i en ny æra, takket være Audiotec Fischer unike Class HD Teknologi. Kombinasjonen av state-of-the-art digital forsterker teknologi og en dynamisk styrt strømforsyning reduserer varmeutvikling og strømforbruk til et absolutt minimum. Men det er ikke alt - en imponerende åtte separate og fritt konfigurerbare forsterkerkanaler med masser av kraft gjør det mulig med avanserte systemkonfigurasjoner med en enkelt forsterker.

8-kanals forsterker som vil passe inn i de aller fleste biler som en Plug&Play løsning. Ved å benytte en Match Plug&Play subwoofer (se tilbehør nederst på siden) tilpasset denne forsterkeren - vil du få et topp lydanlegg - med minimal anstrengelse. 

MATCH Plug & Play forsterkere utviklet av tyske Helix / Audiotec Fischer som er kjent for sine lange tradisjoner med god i bilen (Topp kvalitet).

Takket være to-kanals, innstillbare linjeutganger, det er enda en mulighet til å kombinere systemet med ekstra forsterker som nyter godt av dine innstillinger. 

Med sine intelligente "OEM Sound Upgrade" komponenter åpnerAudiotec Fischer nye muligheter for å tune det originale lydanlegget til maks med minimal anstrengelse.. Hovedmålet er ganske enkel: kjøretøyet forblir som den er! 

DSP PC- programvare gjør at hver av de åtte kanalene kan justeres hver for seg. Du har direkte tilgang til høypass, lavpass og band-pass filtere, sammen med en rekke EQ bånd.

Bare to ekstra komponenter sørger for en dramatisk forbedring i lyden og en signifiant økning i dynamikken selv i forbindelse med den originale stereoen og høyttalere.

Bekymret for at de originale høyttalerne ikke vil tåle den tilleggs effekten fra forsterkeren? Vi kan berolige deg med at selv om dobbel effekt blir tilgjengelig per kanal i forhold til den originale bilradioen, så blir høyttalerne faktisk utsatt for langt mindre mekanisk stress. Hvorfor? Fordi subwooferen gjør alt "tung arbeidet" og tar vare på reproduksjon av de lave frekvenser. De resterende høyttalerne spiller bedre når de laveste frekvensene er fjernet fra disse gjennom det innebygde delefilteret. 

Å kutte ledninger er ikke nødvendig for å installere en slik løsning.


PP86DSP tilbyr også Aux inngang automatisk eller manuell omkobling, MCM strømforsyning teknologi med "ECO-modus", Inngang for ekstra kablet fjernkontroll - funksjonalitet konfigureres via PC-programvare, State-of-the-art SMD teknologi for et mer kompakt design og maksimal pålitelighet, Fire-lags kretskort for best mulig effekt og signaloverføring
Gjør deg klar for en perfekt lydopplevelse. MATCH - Smart Plug & Play forsterker med datastyrte individuelle DSP lydprofiler for bilen din!

Produktinformasjon

Effekt 8 x 70W (2 Ohm)
Fasejustering 0° / 180°
Filter typer Full / High-Pass / Low-Pass / Band-Pass
TOSLINK / Optisk inngang 1 x Optisk S/PDIF


2568