Meny
0stk
Sum:
0,-
inkl. mva.
t319-topp2-800x564

Superbass

Rockford Fosgate T3 19" - 6000W maks / 3000WRMSRockford Fosgate


Rundt om i verden, er Rockford Fosgate navnet synonymt med høy kvantitet og høy lydkvalitet. I over 40 år har Rockford Fosgate vært drevet av et ønske om perfeksjon, bundet av en tradisjon med innovasjon og ønske om å tilfredstille "Fanatikerene".

Nå har de laget en av de råeste subwooferene verden har sett.. En monster-bass nesten halvmeteren dyp og veier 35 Kg! - “Go big or go home, right?” sa Jake Braaten, visepresident for produktutvikling hos Rockford. Dette er ikke en subwoofer for sarte sjeler..


t3s1-19_3POWER T3 kan med rette bli klassifisert som en Superwoofer grunnet sin heidundrende 19-tommers membranområde og imponerende effekthåndtering! Bl.a. med smått utrolige 35mm Xmax utslag i én retning.


Edge WoundPower 19" omfatter teknologier som aldri tidligere har vært sett i bilstereo, som Injeksjon støpt skum oppheng, noe som gjør skummet sterkere og mer holdbart enn gummiert materiale. Edge Wound talespole gjør at viklingene kan være svært nær uten luftgap så de holder temperaturen nede - og få en svært høy effekthåndterings kapasitet. Det ble også utviklet en svært effektiv "Push / Pull" talespole med enn stor Neodymmagnet for en meget effektiv motorstruktur.
 
car-hifi-rf-t2-t3

Testvinner Car&HiFi 3/2016

"The Rockford T3 is an incredible bass monster
whose dimensions overwhelm in reality."

(Les testen her)


Gå til produktsiden


Oppdatert
Gå til innholdet