Pioneer MVH-A200VBT

BT, USB, AUX, 6.2" touchskjerm u/DAB

Varenr:MVHA200VBT
Pioneer MVH-A200VBT BT, USB, AUX, 6.2" touchskjerm u/DAB Pioneer MVH-A200VBT BT, USB, AUX, 6.2" touchskjerm u/DAB Pioneer MVH-A200VBT BT, USB, AUX, 6.2" touchskjerm u/DAB Pioneer MVH-A200VBT BT, USB, AUX, 6.2" touchskjerm u/DAB
1 990,-Kampanjepris
2 990,-Ordinær pris
-+
Nettlager: 6 på lager
Butikk Trondheim: 6

2-DIN Pioneer bilradio med Bluetooth, USB, AUX og berøringsskjerm. 

 

OBS! Denne modellen har ikke DAB-radio.

 

Rimelig underholdning i bilen.
Nyt alt favorittinnholdet ditt på en stor 6,2" Clear Type-berøringsskjerm, rett på bilens dashbord. Ta med deg den digitale musikk- og videosamlingen din på veien. Enten det er en bærbar musikkspiller eller den nyeste iPhone, spiller MVH-A200VBT av lyd/video fra nesten hvilken som helst digital kilde.

 

I tillegg har denne digitale mediemottakeren i bilen Bluetooth, slik at du kan streame musikk eller ringe handsfree over en trådløs tilkobling. .
 

Bluetooth
Disse nye modellene leveres med HPF 1.6 / Bluetooth Wideband Tale - Hands Free Profile (HFP) 1.6 som gir bedre lyd på telefonsamtalen. For å forenkle Bluetooth sammenkoblings-prosessen med iPhone-enheter, er denne aktivert for automatisk tilkobling når du bruker en fysisk USB-tilkobling. Du kan bare koble en iPhone til Pioneer receiveren med en iPhone-til-USB-kabel, og mottakeren ber automatisk om å bekrefte paring, noe som eliminerer behovet for å gå gjennom den trådløse "søke etter enheter" prosessen.

Film og musikk
Spiller musikk-og filmsamlingen din i nesten alle populære formater, inkludert MP3, WMA, AAC, JPEG, MP4 og DivX

iPhone/iPod Direct Control
Med iPhone/iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. 

MVH-A200VBT har alt som skal til for å bli det sentrale midtpunkt i brukernes mobile kinounderholdning. Støtter de nyeste audio- og videoformater. Den har en 6,2-tommers WVGA berøringsskjerm og passer perfekt på en 2-DINs plass.

IR-fjernkontroll?
DMH-A240DAB har ikke innebygget IR øye, men det er ved hjelp av eksternt IR øye (selges separat - se tilbehør) mulig å likevel kunne benytte IR-fjernkontroll

Kamerainngang
Kamerainngang lar deg legge til et ryggekamera som kan hjelpe til med synligheten bakover ved parkering.

 

2-DIN med 6,2" skjerm, Bluetooth,usb og aux. 13-bånds GEQ. Mediareceiver (ikke CD/DVD).

OBS! Denne spilleren har ikke DAB-radio.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
AUX inngang Ja
Berøringsskjerm Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
Effekt maks 4 x 50W
Inngang for ryggekamera Ja
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll Ekstrautstyr
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner Kun FM
USB inngang Ja


35396