1DIN bilradio

1-DIN spiller er den tradisjonelle bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

Pioneer MVH-S520BT

BT, USB, AUX, ikke CD

Varenr:MVHS520BT
Pioneer MVH-S520BT BT, USB, AUX, ikke CD Pioneer MVH-S520BT BT, USB, AUX, ikke CD
2 090,-
Ink.mva.
-+
Nettlager: 100+ På lager
Butikk Trondheim: 0
  • Fri frakt over kr 500,-
  • 14 dager åpent kjøp
  • Les her om kjøp og retur

1-DIN bilradio med Bluetooth, AUX, USB og valgbar belysningsfarge


NB! Denne modellen er ikke utstyrt med DAB+ radio.

 

 

Enheten leser FLAC-filer og har en integrert 4 x 50 watt MOSFET-forsterker, så du kan få perfekt lyd, uansett hva slags kilde du bruker.

Den avanserte Bluetooth-elektronikken lar deg gjøre håndsfri anrop med Wide Band Speech-teknologi, så du får en enda bedre lydkvalitet under samtaler. Du kan også strømme musikk trådløst fra Apple iOS- eller Android-smarttelefonen. Ikke nok med det, MVH-S520BT lar deg koble til to Bluetooth-telefoner samtidig, så du kan holde både privatlinjen og forretningslinjen åpen.

En inkludert ekstern mikrofon garanterer at de i den andre enden hører deg klart og tydelig, uten forstyrrelser eller støy. Du trenger verken ledninger, hodesett eller holdere.

• Permanent forbindelse for 2 telefoner
• Automatisk Bluetooth-paring via USB
• Automatisk overføring til telefonkatalog
• Bredbåndstale
• Støtter Siri Eyes Free


iPod Direct Control
Med iPod Direct Control-funksjonen er det mulig å koble dine Apple-spillere direkte via USB for å nyte favorittmusikken med suveren lydkvalitet og lade enheten samtidig. 

Android media tilgang
Koble en kompatibel Android smarttelefon og lytte til sanger som er lagret på enheten! Få tilgang til alle sangene dine med letthet direkte fra mottakeren. Du kan også nyte MIXTRAX når den er koblet til visse Android smartphones. For å bruke denne funksjonen, må en kompatibel Android smarttelefon kobles til mottakeren via USB og har Pioneer Connect App installert (tilgjengelig på Google Play).

 

Ny 1-DIN mediareceiver med Bluetooth, USB og Spotify. NB! Uten CD og DAB+

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 3 par
Antennekontakt DIN
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Nei
Effekt maks 4 x 50W
IR fjernkontroll Krever ekstra adapter
IR øye for fjernkontroll
  • Ekstrautstyr
  • Nei
Langtidsminne Ja
Strømtilkobling 12V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner Kun FM
USB inngang Ja


37362