1-DIN spiller

1-DIN spiller er den helt vanlige bilspilleren de fleste av oss tenker på når vi hører bilradio. Nå til dags finner du en rekke ulike 1-DIN spillere med forskjellige funksjoner. De aller fleste kommer med både CD, DAB+, Bluetooth, USB og AUX, så her er det bare å velge spilleren som passer for deg. De vanligste 1-DIN spillerne er avlange og smale slik som de gamle tradisjonelle bilradioene, og har dimensjoner på 180x50mm.

1-DIN og den dobbelt så høye 2-DIN spilleren er de to standardstørrelsene på bilspillere. Har du en spesialtilpasset bilspiller du ønsker å bytte ut, kan du ta en titt på våre biltilpassede bilspillere. Skal du bytte spilleren i lastebilen bør du derimot se om du trenger en 24 volts bilradio.

1-DIN spiller med skjerm

 

I tillegg til de tradisjonelle 1-DIN spillerne finer du også en rekke 1-DIN bilradioer med skjermer. På den måten blir spillerne mer intuitive å bruke, samtidig som det åpner for enda flere nyttige funksjoner. Her finner du blant annet kartleser og navigasjon, talekontroll, og mange er kompatible med ryggekamera. Skjermene på 1-DIN spillerne er det vi kaller flytende. Det betyr at de stikker ut fra spilleren. Derfor bør du sørge for at skjermen til 1-DIN spilleren du kjøper kan justeres på en måte som gjør at den ikke er i veien for andre viktige knapper på dashbordet.

Bytting av 1-DIN spiller

 

Å bytte 1-DIN spiller er veldig enkelt, og det eneste du trenger er utstyret som følger med bilspilleren. Det er viktig at bilen er slått av, og for sikkerhetsskyld er det er en god ide å koble ut bilbatteriet. Ta først av pynterammen rundt, før du bruker verktøyet for å få ut spilleren. Dette skal være ganske lett, så være forsiktig med å bruke kraft. Kablene er standardiserte og skal passe alle 1-DIN spillere. Nå er det bare å koble over i den nye bilradioen din, før du dytter den på plass og tester lyden i din nye bilspiller.

Merk deg at om du ikke har DAB-radio fra før, så må du også montere en DAB-antenne for å få inn DAB signaler på din nye bilspiller. Vi har både takantenner og vindusantenner du kan velge mellom.

Les mer...Vis mindre...

Blaupunkt DUBAI 324 DAB BT

24V, CD, DAB+, USB, AUX, SD

Varenr:DUBAI324DABBT
2832
3 690,-Kampanjepris
3 995,-Ordinær pris
-+
Nettlager: Bestillingsvare (4 dager)

gravemaskin

 

 

 

 

 

24 Volt

 

 

 

 


Kompromissløs når det gjelder kvalitet og enkel å betjene. Beregnet for kommersielle kjøretøy med 24V system.

Heavy-Duty design - Work Hard & Play Hard. En CD-spiller beskyttet mot støt og vibrasjoner tillater ubegrenset musikkopplevelse selv utenfor veien. Alle moderne USB-medier kan enkelt kobles til og spilles. Og takket være færre og større gummierte stasjonsknapper, er betjeningen alltid intuitiv. Det godt gjennomtenkte konseptet går inn i hver detalj: Lagrede radiostasjoner beholdes, selv om hovedstrømbryter slås av eller batteriet er koblet fra under vedlikeholdsarbeid.

Blaupunkt Dubai er fgodt utstyrt med funksjoner, inkludert Bluetooth, direkte iPod, iPhone eller Android-kontroll, CD, USB, MP3 og AUX-innganger.

Blaupunkt Dubai lar deg ringe og motta håndfrie telefonsamtaler, takket være Bluetooth, ved hjelp av den integrerte mikrofonen sammen med de eksisterende bilhøyttalere. Og fordi du kan synkronisere den mobile telefonboken med opptil 1000 oppføringer, vil du alltid se umiddelbart på displayet hvem som ringer.

Audiostreaming - Utstyrt med A2DP, slik at du kan streame musikken din fra telefonen.

Her har du mange muligheter for din digitale underholdning - Digital radio, USB inngang og streaming via Bluetooth. I tillegg har du også AUX inngang.


4x40W MOSFET
DAB + tuner innebygd 
iPod / iPhone direkte kontroll 
USB / AUX
2 Linjeutganger (4V)
Langtidsminne (Når du kobler fra stømmen)
Rattfjernkontrollforberedt

 

 

 

 

 

Kompromissløs når det gjelder kvalitet og enkel å betjene. Beregnet for kommersielle kjøretøy med 24V system.

Produktinformasjon

Antall linjeutganger 2 par
Antennekontakt SMA
AUX inngang Ja
Bluetooth Ja
CD-drivverk Ja
DAB+ antenne inkludert Ja
Effekt maks 4 x 40W
IR fjernkontroll Ikke tilgjengelig
IR øye for fjernkontroll Nei
Langtidsminne Ja
Service Following Ja
Strømtilkobling 24V
Støtte for multifunksjonsadapter Ja
Type radiotuner DAB+ / FM
USB inngang Ja


2832